Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Dowiedziałem sie od Pana ze motorem jezdził jego syn. Wyjechał i sprzedaje crossa. Wszystko było robione kilka dni temu skonczyl sie przeglad ale jezeli sie zdecyduje to sam pojedzie i ten przeglad zrobi zeby był. Motór na chodzie cały czas. Mowił ze najlepiej jak sam przyjadę przejade sie i zobacze.
Witam, chciałem sie dowiedzieć o jakiś opiniach nt. aprilki. Jak ze spalaniem i osiągami tego silnika? Są do niego szeroko dostepne częsci? Mam na oku taki model http://tablica.pl/oferta/aprilia-etx-cr ... e12e55c8ea
Właściciel przez tel. powiedział, że enduro jest na chodzie, wszystko bylo robione na czas. Czy cena jest adekwatna do rocznika i wyglądu motora? Pozdrawiam
Awaryjność jak w każdym 2T.Oba silniki to rotax'y całkiem miłe silniki,ale trzeba pamietac zeby zwrócić uwage na oznaczenie silnika przed kupnem czesci bo niektóre moga nie pasować