Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
w końcu sie zabrałem za rozbiórke yamahy i z tego co widze to cieknie z wezyka ktory wychodzi centralnie z silnika a nie jakimś odpowietrzeniem z zbiorniczka wyrównawczego,i teraz pytanie czy w końcu brać sie za tą wymiane uszczelki pod głowica,uszczelniacza pompy czy uszczelki pokrywy??
No dokładnie o to mi chodziło,dzięki wielkie za odpowiedź a jak już rozebrałem detke i ściągnąłem głowice to myśle ją splanować i czy moge potem potem wyciąć uszczelke z papieru i dać ją pod głowice czy kupić lepiej??Bo i tak według mnie taka wymiana nie zaszkodzi bo tam była uszczelka+silikon a słyszałem że sie tak nie powinno robić...
Ja mam wlane za duzo plynu chlodniczego do zbiornika i tez mi kapie z wezyka a jak pokołysze motocyklem na bok to bardziej kapie. Czy to jest spowodowane ze mam tego płynu za duzo?