Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Siemka, mam taki problem ponieważ zakupiłem ten oto korbowód do dt80LC2 http://allegro.pl/korbowod-yamaha-dt-80 ... 20055.html. Po wysyłce do Endurasa okazało się że mam jakiś dziwny wał i ten korbowód nie będzie pasować, ponieważ stopka korbowodu jest za wąska. Znalazłem osobę którą sprzedaje wał do Dt80 LC do regeneracji też an sworzeń 20mm. I ten wał ma wymiary takowe A 15 B 25 C 84 D 16,5 E 16 G 64,5 F 111. I mam pytanie czy da się to jakoś spasować? Bo czas ucieka i po pewnym czasie ani nie będe mógł zwrócić tej korby co mam do sklepu. I zostanę bez moto.
Powiem Ci że nie wiem, bo póki co wał jest jeszcze u Endurasa. Szerokość Ci chodzi o otwór w łożysku czy która szerokość? bo z tego co widziałem ta korba ma łożysko an 20mm i szerokośc 11.5.