Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
co by było gdyby do odblokowanego moto czyli odblokowany dyfuzor końcówka przelotowa odblokowany moduł rozwiercony gasbox wycięty cały plastik nad filtrem powietrza oraz ta guma w zaworze membranowym wsadzić dyszę główną 270 ?
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Sorki, ale "BEZEDURA" jak to w pewnym kabarecie było
Mam wszystko oprócz wyciętej gumy króćca dolotowego, od dwóch miesięcy mam główną 270-tkę i jest miodnie, moto kupiłem z 240-tką, a po włożeniu 270-tki czuć większy wigor "spszynta". Do pełni szczęścia brakuje bardziej wydajnego dyfuzora, bo oryginał nie przerabia obrotów i przy około 10000RPM zaczyna zmulać zamiast ciągnąć wyżej.
założyłem dziś dla próby to 270 i moto na zimnym silniku chodzi pięknie a na nagrzanym wkręca sie do 12tys+ tylko że można na tych obrotach przejechać góra 20 metrów i silnik mówi BUUUU czyli zalewa zamówie jeszcze 250 i sprawdzę bo spodobało mi sie że takiego kopa ma
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
cedec, filtr powietrza masz czysty? Jakoś nie bardzo wierzę w to zalewanie przy powiększonym otworze w obudowie filtra, ale nie będę się upierał, szczególnie po ostatniej akcji u szwagra w XR-ce, gdzie ori główną miał 98, założyliśmy 120 i dupa, do 1/3 otwarcia manetki wszystko oki, potem silnik tylko przerywał.
no prosze cie mam 2 filtry powietrza na przemian wymieniane i prane po każdym wyjeździe czyli co 5 litrów paliwa