Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
04 lip 2013, 21:49
mokry mokry , ale nawet jak miesiąc temu nie był mokry to jeździłem i bardzo dobrze chodził .
04 lip 2013, 22:04
Owad pisze:yamahadt125x pisze:filtr mokry , kranik wyjąłem i wyczyściłem , lewego z tego co patrzyłem to nie ma , nigdzie nie czuje, na króćcu wszędzie czysto , ładnie .
Chodziło mi w jakim sensie filtr powietrza mokry... Filtr powietrza powinien po wyczyszczeniu zostać lekko nasączony specjalnym olejem, a nie ma z niego się sączyć i cieknąć olej bo bynajmniej sformułowanie " filtr mokry" tak mi się jakoś skojarzyło...
04 lip 2013, 22:30
nie nie , nic w tym sensie . filtr jest LEKKO nasączony ;] nie cieknie z niego ;d
05 lip 2013, 23:14
a gdzie masz gasboxa ?
06 lip 2013, 9:08
Lewe gdzieś lub pozatykane kanały w gaźniku.
06 lip 2013, 11:54
Miałem taki przypadek gdy po regulacjach gaźnika było to samo tzn. odpalał i jak się dodało gazu to gasł. Wymieniłem świece i działa