Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Był taki temat, ale nic konkretnego nie zostało powiedziane, więc jest nowy. Jaki gaźnik bez większych przeróbek wejdzie na miejsce oryginalnego? Miałem okazje kupić w dobrej cenie PWK 39, ale to chyba lekka przesada
Po to, żeby go tam wsadzić, nie takie rzeczy się robiło ;F Nie jeździ żadna detetka na większym? Na pewno ktoś wsadzał i jakiś efekt musi być. No bo co, tylko większe dysze pod cylinder po portingu dawać?
Z tym 39 był plan, ale nie do 125. Na razie zmiana planów i czegoś bardziej cywilizowanego szukam, ewentualnie na obecną chwilę pocieszę się dyszami, a z gaźnikiem zaczekam.
ja do swojej zapakowalem takie cos http://www.scooterkingz.pl/gaznik-stage ... -ii-pwk-21 Bardzo porawila sie reakcja na nagłe odkręcenie manetki,wstaje na koło nawet na drugim biegu (waże 110 kg),lepiej oddaje moc z dołu,nie czuć takiego szrpnięcia w momencie otwarcia zaworu. Zębatke z przodu mam 14