Harmful pisze:nie zwale cylka full syntetykiem?
Vidon pisze:A co myślicie o tym castrolu ? jest sens płacić 10 zł więcej za power1 racing ? przecież silniki w DT nie są jakoś szczególnie mega wysilone.
jamaszka pisze:Kiedyś jak nie było wyboru to się lało do silnika 2T olej Lux lub bardziej popularny mixol orlenowski. Jak przesadziłeś z mieszanką to rurą nawet wychodził niebiesko-siwy dym. Potem stosowałem lepszy tzw malinkę z orlen semisynthetic 2t mniej kopcił. Testowałem też Motula nie pamiętam, który rodzaj ale był zielony (na pewno nie do skuterów) ten mi najbardziej pasował ale cena kolosalna. Odkąd mam jamaszke jeżdzę tylko na castrolu power racing i jestem z niego zadowolony bo to dość dobra jakość za rozsądną cenę. Dla mnie te porównanie castrola 2T do skuterów a castrola power racing 2T to jakby porównywać Motula Scooter Expert 2T do Motula Expert 800 2T Road Racing. Z drugiej strony to masz rację, że są bardziej wysilone silniki 2T tak jakby chociaż w CR 500. Zaoszczędzisz 10 zł a zmniejszy się okres miedzy naprawczy akurat olej do mieszanki w 2T to rzecz święta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości