żuczek pisze:Jak umiesz to uciekaj, ale nie polecam.
barszczyk103 pisze:No uciekać to umiem, wcześniej miałem dt 80 bez papierów i ani razu nie złapali
Frozen pisze:barszczyk103 pisze:No uciekać to umiem, wcześniej miałem dt 80 bez papierów i ani razu nie złapali
Gorzej jak ci zabraknie paliwa albo coś się popsuje Tak jak tu XD http://www.youtube.com/watch?v=05fA4-OSvM4
SGN pisze:Trzeba też dodać, że jeśli motocykl nie jest twój, to osoba na którą jest zarejestrowany będzie miała problemy, mandat i punkty z tergo co wiem.
Frozen pisze:SGN pisze:Trzeba też dodać, że jeśli motocykl nie jest twój, to osoba na którą jest zarejestrowany będzie miała problemy, mandat i punkty z tergo co wiem.
Niekoniecznie, bo np.osoba na którą jest zarejestrowany motocykl może zrzec się mandatu(chyba tak to się zwało) ponieważ to nie ona kierowała wtedy i całe obciążenie idzie wtedy na tą drugą osobę(jadąca motocyklem-oczywiście jeśli się przyzna). A jeżeli ona też się odwoła to sprawa trafia do sądu itd.itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości