Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Tak jak wyżej, ceny jakie podał przy wymienionych czesciach co najmniej dwa razy pomnożył ;) Jesli silnikowo bedzie dobrze i tobie sie podoba to bierz.
Deciarz pisze:co sądzicie o tych dt lc2 ?
LC2 silniejsze, do tego cylinder który podnosi moc silnika o pare koni, napewno poczujesz roznice przesiadając sie.
witam wszystkich. Znalazłem jeszcze KTM Sting 125 - pytanie czy to dobry sprzęt ???? i czy warto to kupować ??
Tu macie link do ogłoszenia - sprzęt jest niedaleko mnie - rok to 1998 i ma przeb ok 25 tyś km , wszystko działa + do regulacji gaźnik, bo go zalewa.......aczkolwiek moto odpala od strzała itd, po remoncie silnika ma przeb ok 1 tyś km
Witam serdecznie forumowiczów. Szukam swojej pierwszej DT'ki i jestem w trakcie przeszukiwania serwisów aukcyjnych. Znalazłem fajny motorek, napisałem do właściciela i czekam na dalsze informacje. Proszę o wypowiedź Was jako, że znacie się ( mam nadzieję ) na Yamaszkach i powiecie mi ogólnikowo czy jest sens zastanawiać się nad jej kupnem Właśnie dowiedziałem się że puści niebieski dymek przy odpaleniu, ale jak sie rozgrzeje jest ok. Poza tym jak zwykle wszystko ok, przebieg 36 000, drugi wlaściciel itp jak we wszystkich aukcjach.
DT'ka na zdjęciach wygląda ok, ciekawe jak na żywo. Brak gum na lagi. To że puści niebieski dymek to nic dziwnego bo to 2T i zależy jeszcze kto jaką mieszankę zrobi. A i jeszcze nie ma wydechu Giannelli, tzn. ma tylko końcówkę, a dyfuzor oryginalny.