Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.

Regulamin forum

Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Odpowiedz

Re: walek od dozownika

17 paź 2014, 18:31

jak by ktos mogl powiedziec na 100% czy to uszczelniacz i jakie ma nominaly :D

17 paź 2014, 18:46

zdjales ten tryb juz? jak zdejmiesz to sie przekonasz czy jest tam uszczelniacz, wymiary także będzie miał napisane.

19 paź 2014, 9:35

ktos mi poda oznaczenia tego uszczelniacz bo jak rozebralem to sie okazalo ze go poprostu zmasakrowalo i nie moge odczytac niz z niego :(

19 paź 2014, 9:52

Sr wewnetrzna uszczelniacza to srednica walka, sr zewnetrzna to srednica gniazda na uszczelniacz a grubosc to roznie bywa. Byl tam oring czy uszczelniacz ze sprezynka jak przy walku pompy wody?

19 paź 2014, 10:45

ej a ktos mi moze podac oznaczenia tego uszczelniacza bo z mojego niezostalo wiele i nie moge odczytac

19 paź 2014, 12:02

nikt raczej takich żeczy nie pamięta

19 paź 2014, 18:32

tak ciężko zmierzyć? suwmiarka i do roboty, mi zostało kilka uszczelniaczy po DT 80 więc mogę Ci podrzucić wymiary - sam nie miałem obrotomierza ani dozownika, więc nie używałem wszystkich uszczelniaczy to może mi został.
Odpowiedz