ja jestem aktualnie w szkole i bratu powiedziałem żeby zmierzył i wyszło mu 9 z hakiem. Czytałem ze tyle kompresji moze być

ale ja dalej nie mogę w to uwierzyć jade sb 2 razy strzelilo z wydechu tak jakby paliwo sie skonczyło albo zaplon zle ustawiony . Nalewam paliwa do baku i juz nie moze odpalic

na drugi dzien wstaję pcham ja z 700km i nic ani sie nie odezwała sprawdzam iskre jest , paliwo dochodzi bo swieca zalana , zmieniam swiece tez nic

ale swieca czaly czas mokra wiec postanowilem ściągnąć bak żeby mieć lepszy dostęp do świecy i żeby sprawdzić czy swieca zalewa i caly czas zalana swieca

jakby paliwo samo się robiło haha

i nwm co moze być

-- 03 lis 2014, 22:07 --
Panowie może to być wina świecy ?? ( juz nie moge wytrzymać siedzę w szkolę i tylko myslę co to może być

hahaa

) bo KTM przed tym jak popsuł tak się słabo wkręcał znaczy było tak ze ja mu gaz on przy rezo miał tak jakby zaplon odcinało buum bumm bumm puszczełem manete i znowu full maneta i normalnie się wkręcał , albo moze być wina mieszanki ?? Sorry Panowie że tak piszę ale juz nie moge wytrzymać

brat sprawdzał kompreche i pokazalo 9 z hakiem , a przed wyjazde wykręciłem ten dyfuzor pierścienie były ale wszystko było mokre w paliwie

z dyfa wyleciało z 1l paliwa pierscienie mokre i wgl króciec i guma od filtra

-- 03 lis 2014, 22:27 --
co moze byc ??