Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
witam jeszcze raz mam dt125R 2006 w pełni odblokowana z wydechem dep pipe 11 rpm i nianowicie w sklepie w uk wyczytałem ze przy tym tłuniku nalezy zamienic dysze głowna na odpowiednio wieksza az nagar na swiecy zmieni sie na cienmo brazowy i nagar ma byc sychy a u mnie jest prawie biala dysza hłowna jest tam 012 lub D12 i nic wiecej nie napisali i tu jest bol gdzie i jaka dysza z gory dziekuje za podpowiedzi
panowie dysze sa 240 30 ale podczas regulacii gaznika konczy sie zakres sruby mieszanki a silnik reaguje do konca rozuniecie o co chodzi czy dysze glowna trzeba wstawic wieksza prubowalem z iglica ale to nic nie daje
-- 04 lis 2014, 9:01 --
bo man jeszcze dysze 270 ale nie chce ni sie znowu rozbierac dodam ze puszke od filtra rozoralem szczerze i moze ma jeszcze malo paliwa