Po sprzedaży Dt 125, trzeba było się przesiąść na coś innego. Szukałem motorka z dobrym zawiasem, z dosyć dobrymi osiągami i bezawaryjnego, więc wybrałem TTR 600 (2001r) i to był dobry wybór .. zakupiłem ją w czerwcu, sprowadzona prosto z Włoch, jestem pierwszym właścicielem w Polsce. zawieszenie przód Paioli 46 mm, tył Ohlins hamulce Brembo wydech przelot LeoVince
czy ciężko zapanować ? bez przesady. ale wiadomo że trzeba się przyzwyczaić do 4t. Ceny nie zdradzam sami sobie odpowiedzcie po wyglądzie i stanie ;) ale nie mało .. ;<
z 8tysi dałeś? przednia lampa od crf 450x czy mi się wydaje? ttrka ogólnie fajny sprzęt, ale ma pare niezrozumiałych dla mnie rozwiązań które potrafią uprzykrzyć życie a twój egzemplarz widać zadbany, a silnik zdrowy po remoncie czy nominał jeszcze?
nie znalazłem takich rozwiązań, które uprzykrzają życie. Przebieg podobno 14 tyś, sądząc po stanie to tyle ma.. silnik chodzi perfekt, raczej wszystko nominał.. widać,że nie było nic ruszane. Kupiłem ją z przeznaczeniem na lekkie drogi leśne, polne czasami jakiś wypad.