Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Wybaczcie moje amatorskie pytanie, w jakiej kolejności przeprowadzić przekładkę ramy w mojej dt? Czy na coś należy zwrócić szczególną uwagę? Z góry wielkie dzięki!!
pojawił się problem z wybiciem miski która siedzi w dolnej części główki ramy, nie ma jak się zaprzeć żeby ją wybić. Macie na to jakieś metody? Pytanie nr. 2, w górnej misce mam rozsypane kulki (nie łożysko wałeczkowe tylko same kulki) i jakąś metalową podkładkę która ustawiała te kulki w misce. Da się to osobno kupić? Czy to nie dziwne, że w górnej misce mam zamiast łożyska wałeczkowego jakies kulki?
dolną bieżnię wybijasz płaskim śrubokrętem od góry są tam takie specjalne nacięcia a od góry oryginalnie jest kulkowe łożysko
allbals robi zestawy naprawcze tych łożysk i górne daje już igiełkowe ale to drogie rzeczy i nie wiem czy to dt 80 dostępne
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
dolnej bierzni nie idzie wybić za żadne skarby świata, Ponadto górna bieżnia jest połamana. jak kupię ten zestaw z allegro to będzie wszystko git? Czy lepiej coś droższego? Dodam, że jeżdżę bardzo spokojnie