Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam mam pytanie dot koloru swiecy, świeca ma kolor brunatny, jak jade na 2 biegu i dam gazu na max przy 2tys obr to gasnie lecz jak dam od 3 tys obr to zaczyna przyspieszac. na biegu jałowym po dodaniu gazu na max motocykl normalnie sie wkręca
-- 27 mar 2015, 22:56 --
dodam też że na nagrzanym silniku jak włącze ssanie to motocykl gaśnie
Z tym ssaniem to powinno tak być (chyba, przynajmniej ja tak mam). A co do tego przerywania to musisz szukać głębiej. Strzelałbym lewe powietrze albo gaźnik przeczyścic czy wyregulować.
jak daje gazu przy 2 tys to jedzie ale jak dam na maxa manete to gaśnie:P tłok dzisiaj tylko przez okno wydechowe sprawdzałem po przeciągnięciu po nim palcem wydaje sie szorstki
powiem ci tak nie obchodziło by mnie to gdyby nie 2 mozliwosci albo za duzo/mało powietrza albo paliwa akurat to 2gie to nic ale przez to 1wsze może być dużo nieprzyjemności
Panowie czy to dobry kolor?Moto płynnie się wkręca na każdym biegu,dobrze reaguje na gaz. https://imgur.com/a/19ETkm5 Swieca ma nalatane 50 km,jest sucha,iglica na samej gorze,zabek nizej i przerywa na 1 i2 biegu