Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam posiadam yamaha dt 125 r 2002r . Zaczęło się od tego ze jak przyjechałem na podwórko i chciałem zgasić silnik kliknąłem przycisk off engine ale nie chciał zgasnąć wyjąłem kluczyki ze stacyjki i nadal stal na obrotach wbiłem bieg i pościłem sprzęgło żeby zgasł ale z ciekawości chciałem odpalić go bez kluczyków i z przyciskiem off engine i od razu odpalił (mam tylko na kopkę ) po 15 min wróciłem do moto po raz 3 go odpaliłem i po 1 min zgasł , jak próbuje go odpalić strzela z tłumika lub słychać gwizd i nie chce odpalić co może być nie tak ? (Czyściłem gaźnik i nic )
beznadziejne rady? po co zakładać temat skoro nie sprawdziło się najpierw czy wszystko jest dobrze podłączone i działa jak należy? bezsensowny temat...
Jak jesteś taki mądry to mogłeś mu napisać Takie rzeczy to podstawa i jak występuje taki problem to mało kto myśli, że autor tematu bez zrobienia czegokolwiek zakłada temat ale widać są tacy, którzy myślą, że samo się naprawi i wgl nie będą musieli nic robić tylko jeździć