Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!

Regulamin forum

Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - przejdź do poradnika.
Odpowiedz

Yamaha Dt 80 lcII

19 kwie 2015, 20:45

Witam,
Jestem świeżo upieczonym posiadaczem Yamaszki więc i na forum jestem nowy no to pasuje sie przywitać i przedstawić :oops: o to tak mam na imię Michał jestem z Krakowa od dawna motoryzacja przewijała się w moim życiu a tak bardziej powarznie to od 4 lat jeżdzę Suzuki Bandit 600 między czasie dokupiłem sobie Motorynke bo zawsze chciałem mieć :D a nie było okazji... :evil:
Przez Zimę złapałem zajawke na enduro/Cross ogólnie żeby sie pobrudzić w błocie no i trafiła sie Yamaha, to przejdżmy do konkretów;-Yamaha dt 80 lcII rocznik mi nie znany moto póki co nie odpala z tego co zdażyłem zrobić i zdjagnozowac iskra jest kompresja jest zamontowałem filterek paliwa ale z braku segera zabezpieczającego kolo zębate kopniaka nie moge go odpalic... do zrobienia jest sprzeglo ponieważ jedna z czterech srub z kosza została ukręcona po zrobieniu tych wszystkich rzeczy myśle ze bedzie śmigac :D wcześniejszy użytkownik zlikwidował mieszalnik ponieważ sie bał zatarcia. do poprawy elektryka... ogólnie dużo tego, ale nie bede tez bardzo sie przejmowal strona wizualna bo to bedzie moto w pola... dostałem jeszcze okablowanie pod lampy lampy i zegary cena hmmm mysle ze dobra ko 330 zł za całość...
oto i on;
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i od teraz bede wam zawracał głowę pytaniami technicznymi licze na wasza pomoc.
Pozdrawiam.
wiem wiem mogłeś umyc...:D

Re: Yamaha Dt 80 lcII

19 kwie 2015, 20:55

jak za 330zl to nawet kompletna jest. dobra baza do odnowy za smieszne pieniadze. na forum duzo problemow z 80 bylo rozwiazanych wiec uzywaj szukajki :)

19 kwie 2015, 20:56

Nie po to ludzie z yamahy glowili sie nad tym zeby sie zacieralo...
Jak sie nie da? Na pycha wszytko ruszy :F
Jak za taka cene to warto w uj ;D

19 kwie 2015, 20:58

spoko maszyna do zabawy i to za taką cene.

19 kwie 2015, 21:09

czilaucik pisze:Nie po to ludzie z yamahy glowili sie nad tym zeby sie zacieralo...
Jak sie nie da? Na pycha wszytko ruszy :F
Jak za taka cene to warto w uj ;D

tez o tym mylalem ale ze sprzęgłem jest cos zagmatfane bo nie robi... i musze sie w to zagłebic :/

19 kwie 2015, 21:10

Do upalania po polach jak znalazł, jeszcze za tą cenę :) . Jakbyś chciał na niej zarobić, to nie wkładaj w nią kase, tylko sprzedaj na części :F .

19 kwie 2015, 21:15

Panie, za 300 zł to ty cudo kupiłeś. Do 80 jest mnóstwo części i nie drogie wiec spokojnie zrobisz ją jak chcesz.

19 kwie 2015, 21:25

Owad pisze:Do upalania po polach jak znalazł, jeszcze za tą cenę :) . Jakbyś chciał na niej zarobić, to nie wkładaj w nią kase, tylko sprzedaj na części :F .

nie o sprzedaży na razie nie myślę chyba ze okaże sie za słaba dla mnie albo sie znudzi ale to i tak jak juz wolal bym w calosci niz bujac sie po srubce
Pozdrawiam.

-- 20 kwie 2015, 20:41 --

JEST JEST MASZYNA ODPALIŁA
:D
Odpowiedz