Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Ja tu widze przypalenie miedzy pierscieniowe, to nie komarek tego sie nie dociera! ... Póżniej bedziesz mial pionowe przypalone krechy na tłoku po całej długosci . Za malo wstawiales w piz*e i cisnienie gazow w cylindrze nie wywarło odpowiedniego nacisku na pierscienie przez co zapewne zle sie ułożyły . Lejesz mieszanke bogatsza w olej i jezdzisz normalnie poczatkowe kilometry pilnujac temperatury ot całe docieranie. To nie era wski czy motorynki. Po to kupujesz tłok za 300 zł zeby go zniszczyc? spoko....
Co ty do mnie mówisz człowieku myślisz że tego nie wiem nie zamulalem wręcz myślałem że za bardzo jej wstawiłem jeżeli jazda do 11k obrotów to zamulalem to powodzenia....
tłok dobrze wygląda tylko teraz lej dobry syntetyk do mieszanki a pojeździ długo
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.