Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam zmieniłem dziś dyfuzor na giannelli.Końcówkę mam ninja a dysze to 270/30.Przełożenie ori czyli 16/57.Na postoju kręci do końca,na biegach też bo piątka to jakieś 110/115.No ale na 6 biegu v max to 120/125.Opony kostki.Czuć różnice w mocy po wymianie dyfa ale dlaczego vmax został bez zmian??Jakiś pomysł?A gaźnika nie ruszałem bo wkręca sie bez zamuleń i nie przerywa.A zapomniał bym po remoncie koło 2K.Komresja w granicy 10
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
konrd278 pisze:Oki a warto w te karbonowe inwestować ?
warto warto
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.