Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam.Na starycz tarczech sprzegla przypalilo mi sie sprzeglo po zalozeniu nowych pojezdzilem ale cos zaczelo byc nie tak ale mowie moze bedzie ok.Pojechalem na drugi dzien i podczas jazdy znowu sie przypaliło.Zdjąlem prawy dekiel ukazalo sie sprzęglo i okazalo sie ze odkrecily sie wgl trzy srubki co sa te sprezyny od sprzegla i poluzowal sie bardzo mocno jeden gwint z tych sprezyn.Co mam zrobic?
Wymieniałem tarcze bo stare uz byly zjechane a jedna pękła w trzech miejscach myślałem że to była przyczyna ale i tak musialem wymienic ale myslisz ze to bede sprezyny??
pewnie miales wyregulowane sprzeglo przed wymiana tarcz i sprezyn, po wymianie nie zrobiles tego i masz takie objawy ze Ci ciagnie, musisz poluzowac naciag linki