Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Siemanko mam problem z moja dt 125r (a dokladnie sachs zx 125 1998r) odnosnie gaznika. Bo nie moge go ustawic zeby jednostajnie pracowal na wolnych obrotach. Na zimnym(na ssaniu jak i bez ssania) jako tako pracuje na wolnych i rowno a jak sie troche zagrzeje to jest tak jade chcem wrzucic wyzszy bieg wciskam sprzeglo a tam bardzo wysokie obroty nawet jak jade na nizszych. Zatrzymam sie delikatnie popuszczam sprzeglo zeby opadly obroty i jest dobrze niby bo pracuje idealnie rusze kawalek i znow sie zatrzymam to sa obroty za niskie i gasnie a potem znowu za wysokie i tak ciagle... krociec ssacy jest popekany od zewnatrz ale od wewnatrz jest w idealnym stanie wiec czy to moze byc przyczyna ? Bo juz nie mam sily gaznik czyszczony.