to nie lakier odchodzi tylko jest uwalona ze smaru i kurz na tym osiadł, wierzcie mi na słowo, że będzie wypucowana a obręcz do gruntownej polerki na lustro a tu pare fotek z przymiarki kapcia 150/60-17
i oto mój projekt stanął na kołach pierwsze testy zaliczone, póki co na małej tarczy przedniej, zapraszam do komentowania i chętnie odpowiem na wszelkie pytania dotyczące przeróbki na sm. pozdrawiam
Wydeszek to kwestia czasu aż się trafi jakiś dedykowany na aukcjach polskich jak nie to fmf z usa bo nie ukrywam że ten psuje efekt... tylne koło: Obręcz San Remo 4.25x17(opona Pirelli Diablo 150/60-17), przód: Obręcz D.I.D 3.50x17(Opona Pirelli Diablo 120/70-17) ...z takich informacji.
Jedna wypolerowana, jedna czarna będziesz coś robił z nimi czy tak zostają? Wg mnie jeszcze jakiś tylny błotnik ogarnąć i lepszą lampe np ledową, może przednią też, ogólnie to takie kosmetyczne pierdoły
projekt przewidywał koła w różnych kolorach, taki mój wymysł chciałem mieć coś innego, jak się znudzi to przemaluje , zauważ że nawet piasty są w innych kolorach z wizualki raczej w najbliższym czasie się nic nie zmieni, teraz priorytetem jest kompletny układ wydechowy.
Na warsztacie stała kiedyś taka xr.Oryginalny wydech że tak powiem daje rade Dobra robota ogólnie.Jakieś porównanie miedzy tym zawieszeniem a fabrycznym?