Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
19 lis 2013, 20:15
witam kupiłem cylinder z tłokiem z allegro do dt 60 za 140zł ale po dotarci jak da mu się w dupe to tłok puchnie i trza go wymienić ale nie mogę znaleźć jakiegoś lepszego tłoka bo te za 25-35 to szkoda pieniędzy też będą puchnąć.
wiecie na jakiej stronie są takie tłoki jest to yamaha dt 60mx 43mm
19 lis 2013, 20:24
A ten tłok zapewne to chińczyk bo coś za tanio i to razem z cylem. Podobno meteory są dobre chociaż złe komentarze też słyszę dlatego polecam w 100% oryginalnego.
19 lis 2013, 20:53
Masz tuningowy cylinder. Chińskie cylindry nie są jakieś dobre ale od biedy można założyć, tłoki mają się gorzej i są tylko po to, aby były.
Najlepiej jeździć na oryginalnym cylindrze, ale jak masz ten tuningowy to możesz spróbować znaleźć po wymiarach pasujący tłok.
20 lis 2013, 16:23
nie mam orginału ale mam airsal cylinder ale bez tłoka ale myślałem że dorwe tłok do 60 bo jak nie znajdę do muszę 70 tłok kupić jest za125zł
20 lis 2013, 16:42
Jak będziesz kupował tłoki za 60zł to będzie taka impreza cały czas. Kup normalny tłok.
20 lis 2013, 17:50
wiem o tym dlatego ty piszę żebyście pomogli mi znaleźć taki tłok