Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam, mam problem z moją tdrką, niedawno ją kupiłem, i nie działa mi licznik temperatury, i nie wiem, czy mi się nie grzeje, ponieważ jeden z węży idących od chłodnicy jest bardzo ciepły, drugi zimny, dodatkowo kapie mi płyn chłodniczy. Czy ma ktoś może schemat podłączenia tego termometru od zegarów, ponieważ nie wiem jak to sprawdzić.
wiesz co, wcześniej miałem same motocykle PRL które naprawiało się głównie młotkiem, więc mógłbyś mi opisać, jak znaleźć ten czujnik, i jak sprawdzić pompę, bo termostat wiem jak
Nad Twoim tematem jest poradnik , który rozwieje Twoje wątpliwości topic15.html Czujnik temperatury umieszczony jest na głowicy, podpięty jest do niego jeden przewód. W poradniku są zdjęcia. Jest on po prawej stronie na pierwszym i drugim zdjęciu (taki srebrny pin z czarną uszczeleczką). Przeczytaj dokładnie cały ten poradnik.
witam, dalej mam problem z chlodzeniem, przewod z prawej strony po 10 minutach jest bardzo gorący, z lewej zimny, co moze byc przyczyna niesprawnosci? Po przejechaniu 10km zauwazylem, ze z wezyka odprowadzajacego wode ze zbiorniczka wyrownawczego leci ciepła woda