Okleina na tylnie boczki bedzie nowa bo przy naklejkami musiałem użyć opalatki żeby ładnie do boczków dolegało wszędzie. Naklejałem od dołu i u góry właśnie jej tak jakby zabrakło.
Śmiesznie ta DT'ka wygląda, może dlatego, że nie dość, że podwyższona, to jeszcze zadupek w górę. Nie w moim stylu, ale ogólnie dobra odbudowa. P.S. Bekowa naklejka na czaszę , dużo za mała niż org.
Okleina z grafikanamotocykle wiec jak ktos taka kupi to tak wlasnie bedzie wyglądać. Nie jest taka sama jak orginał. Nie wiem czy śmiesznie ale będzie inaczej na kołach enduro
Mechanicznie jest jak z salonu a wygląd zawsze można poprawić. O handbarach pisałem a okleina orginalna podoba mi się najbardziej i co w niej zmienię to dam nowe te białe folie co są za małe. Myślałem w przyszłości o zmianie dyfuzora i końcówki tak żeby ładniej to się prezentowało. Myśle że i tak zrobiłem dobrą robotę porównując stan w jakim dt jest teraz a jaka była gdy ją kupiłem. Na zdjęciach jak patrzę to wygląda jakby ten tył był w kosmos uniesiony ale na żywo dobrze to się komponuje.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2014, 14:58 przez paolo9779, łącznie zmieniany 1 raz
Nie robiłem jej typowo jako sm. Ma tylko koła a przy kołach enduro będzie to całkiem inaczej wyglądać i błotnik przy sm musiałby być krótszy a wtedy przy kołach enduro by to nie pasowało i wszystko to musze jakoś pogodzić. Edit Jeszcze fotka z dziś. -4 ale sezon się nie kończy