A ja mam inne pytanie i prośbę.Skąd dorwałeś obicie siedzenia i kierunki??Prosił bym o zdjęcia jak masz zrobione tylne światło z rejestracją jak to jest zamontowane itp z góry dzieki;) Świetna robota!!Wiem ile to czasu,nerwów i $$ kosztuje ale satysfakcja jest bezcenna;) Powodzenia
Obicie siedzenia z ebaja. Jeden koleś to sprowadza i sprzedaje na tablicy ale taniej wychodzi samemu to kupić. Kierunki z Allegro, a mocowanie pod tablice przymocowałem na nity do zadupka. Mam tam taki patent troche z przymocowanymickierunkami ale to zdjęcie zrobie i wrzuce. Dzięki za miłe słowo
Co do obicia to lepiej się opłaca dać do tapicera i za ok. 100zł masz wszystko- materiał i obicie, a nie płacić 100zł za materiał + potem u tapicera za obicie, bo myślę, że nie masz zamiaru sam obijać. A co do napisu to dla chcącego nic trudnego- można sobie samemu ogarnąć taki jak org.
Fotka na zamówienie. Co prawda jest brudne ale da się zauważyć jak jest to zamocowane. Jest tam blaszka wygięta do mocowania tablicy i przykręcone do niego. Przez blaszkę przechodzi rurka a na niej nałożone są kierunki do których przewody poprowadziłem środkiem rurki. Z takim opisem każdy powinien zrozumieć
kolce spoko tylko weź zmierz grubość opony w miejscu gdzie chcesz to wkręcić + uwzględnij też ugięcie opony bo sobie dętki poprzebijasz co do ilości to policz ile masz kostek i tyle
Pany pytanko jaki mam tu zachować układ kolców? Oznaczyłem numerami chyba, że jeszcze inaczej proponujecie to rozmieścić. Przednia oponka widać że była jeżdżona po asfalcie, bo kostki po bokach są mało co ruszone, a na środku prawie płasko i nie wiem czy tak może zostać. Jest tam taka kostka nacięta w połowie i się powtarza i teraz kolejne pytanie co z nią, czy nada się do kolca czy będzie trzeba ją omijać?