Te naklejki "MONOCROSS" są na wahacz, a te kółko jest na baku pod korkiem (mówi, żeby lać bezołowiową ), oczywiście wszystko na wzór org. Te naklejki zrobił mi znajomy i wydrukowali mi w drukarni, tylko trzeba samemu wyciąć.
Z aktualności to tak: wymieniłem wszystkie uszczelniacze na kołysce, na głównej ośce wahacza (łożyska w idealnym stanie), na zębatce zdawczej i kopniku, odświeżyłem zaciski (na czarno tak jak było), pomalowałem dyfuzor i jego osłonkę, wypolerowałem koła, kupiłem klocki hamulcowe na tył oraz zostały zrobione napisy na siedzeniu. Co do składanie moto, to już prawie gotowe, zostały jeszcze jakieś pierdoły typu linki, plastiki itp, więc dzisiaj DT będzie już gotowa .
DT złożona, byłem dziś jeszcze na rozpoczęciu sezonu w moim mieście i zgubiłem tablicę, ale potem ją znaleźliśmy, ale teraz jest trochę pogięta . Oraz muszę jeszcze kupić w końcu jakiś dobry smar do łańcucha, bo znowu psiknąłem tym co mam i wahacz, koło i nie tylko w smarze... Ale tak poza tym z DT jest wszystko ok .