DT jest z 1996r kupiłem ją za 2000zł na liczniku niby było 15k ale nie było linki prędkościomierza także napewno było sporo więcej.
w czerwcu 2012r wyglądała tak

do dziś z wyglądu nie dużo się zmieniło na końcu temetu dam aktualniejsze foty. a te plamy oleju na betonie to z chińskiego choppera

pierwsze co to odkręciłem kierunki i ten plastik pod rejstracje i kupiłem linke prędościomierza i obrotomierza i tak jeździłem do jesieni aż trzeba było dołożyć z ponad 500zł min. na opone, napęd, smar do łańcucha, olej do filtra powietrza, skrzyni, mieszaniki jakaś świeca, fajka, klocki hamulcowa itp.
później odblokowałem wydech i przy okazji go ładnie pomalowałem

przyszła zima a że troche miałem namieszane w elektryce to zrobiłem sobie nową instalacje troche skróconą bo nie robiłem przewodów do kierunków, postojówek, stopów,klaksonu dla mnie jest to zbędne bo i tak niemam papierów i jeźdże tylke w terenie. przeczyściłem gaźnik założyłem nową świece i czekałem na sezon

W seznie 2013 dużo się nie najeźddziłem bo tylko ok 600km jakoś nie chciało mi sie jeździć dodatkowo mało kasy miałem, a jak już miałem to wpakowałem w chińskiego choppera i głównie nim wolałem jeździć.
no ale jak już jeździłem dt to u mnie na wsi na koniec wakacji zrobiliśmy mały zlot było chyba z 10 moto

niebieska dt jest użytkownika adik1225 z forum
pojeździłem jeszcze miesiąc i rozwaliło się dolne łożysko korbowodu dobrze że chociaż byłem 1km od domu to niemusiałem daleko pchać

poprzedni właściciel mówił że wymieniał tłok,korbowód,łożyska i uszczelniacze na wale i ja na tych częściach zrobiłem tylko 1600km tłok był jeszcze w bardzo dobrym stanie tyle że gościu założył nie taki korbowód je trzeba dlatego się posypało to łożysko. chciałem nawet sprzedać wtedy bo niechciało mi się już tego robić ale 2miesiące stała na olx i było małe zainteresowanie więc postanowiłem że zrobie remont więc pod koniec grudnia wymieniłem korbe zrobiłem szlif cylindra i zmieniałem tłok.
zdjęcie jeszcze przed włożeniem silnika

zimy nie było więc można było docierać

aktualnie dt wygląda tak

zdjęcia jeszcze z wakacji ale do tej pory już nic się nie zmieniło. ogólnie to te ostanie foty były do ogłoszenia na olx ponieważ planowałem sprzedać moto i wystawiłem na olx po 4 dnich myśle a przejade sie kawałek zrobiłem ze 20km wracam już do domu parze prawie powierza z przodu niema. dojechałem do domu ściągam koło a tam dętka klejona chyba z 10 razy do tego puścił mi uszczelniacz dźwigni zmiany biegów i sporo oleju wykapało. także przez małą przejażdżke musiałem kupić dętke, uszczelniacz i olej a że hajs mi sie niezgazał i miałem sporo innej roboty i niemiałem czasu się wziąść za dt to zrezygnowałem ze sprzedaży.
po jakiś dwuch tygoniach już wszystko zrobiłem i stwierdziłem że mam fajne moto wszystko ładnie zrobione i zostawie ją sobie narazie.
do dnia dzisiejszego po remoncie zrobiłem 2900km silnik bardzo ładnie chodzi pali zawsze z 1 lub 2 kopa

o sprzedaży myśle dopiero na wiosne myśle że tym razem już nic nie zepsuje