Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!

Regulamin forum

Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - przejdź do poradnika.
Odpowiedz

Re: Dętka SM czyli przebudowa DT 80 Lc II na Super moto

26 lut 2014, 17:34

Te czarno-pomarańczowe to twoje po malowaniu?

26 lut 2014, 18:16

nie, podał wzór na jakie chce zrobić swoje

26 lut 2014, 21:51

przemek5535 pisze:Siema Dziku Noga jeszcze boli i to ale biegać już moge nawet Xd ale muszę uważać na gwałtowne ruchy bo jak urażę się to boli fest . Tak czy tak kolega odkupił kompletną moją tylną Felgę z oponą i nówką zębatką za 100 zł do swojej dt i jutro malowanie Ramy na czarno I zaczyna się skłądanie DT i myślę że to tylko kwestia tygodnia do końca projektu :D .

To dobrze że pomału wracasz do zdrowia.. I temat ruszy do przodu. Btw zrobiłeś jakieś lepsze mocowanie tej pompy tył czy dalej tak hardcorowo? :P Ja już mam ramę w kolorze więc też pomału zmierzam ku składaniu lecz kasy trochę brak na wykończenie..

26 lut 2014, 22:42

A podpowie ktoś jakie oponki są na tej fotce z przykładu ? :> Continental ale może ktoś wie jakie :P

26 lut 2014, 22:47

nie wiadomo musiał byś powiększyć i rozszyfowywać znaki :D , tak jak mówiłem nic nie robilem bo kolano od jutra będzie sie działo :D

-- 27 lut 2014, 19:36 --

Mały Up rama już gotowa jutro zacznie sie składanie położę instalacje plastiki włożę wahacz koła ITP ;d

Obrazek

jakośc trochę zła ale jutro wyprowadzę rame na dwór to pocykam już jak bd stała na kołach ( jednak bedą polerowane )

-- 01 mar 2014, 19:12 --

No w Końcu prace ruszyły w poniedziałek wysyłam przód koło i kończę ,,Dętkę'' pozostała zmiana owiewki i włożę taką co wy na jak jak wam się widzi ? Ja myślę że do DT w wersji SM będzie to schludnie wyglądać :

Obrazek

A tu macie już mniej więcej jak wygląda Dętka :

Obrazek

Obrazek

Ps. Postanowiłem, że wahacz będzie jedyną rzeczą której nie pomaluję jakoś mi się podoba taki porysowany dodaje uroku :D

-- 02 mar 2014, 11:57 --

Panowie mam problem otóż składając przód zawieche jakoś krzywo są kierownica prosto a kolo krzywo z osią względem lag wiecie jaka może być przyczyna? dodam , że wcześniej tego nie bylo

02 mar 2014, 12:10

Widzę, że się dzieje..

Co do owiewki wygląda fajnie to fakt, lecz światła za dużo z tego nie ma.. Wiem bo miałem kiedyś takową. Jazda wieczorem w nocy była katorgą..

02 mar 2014, 12:14

Złóż ją na org lampie, potem sobie dobierzesz jakąś pod linię całego moto.

02 mar 2014, 13:19

Ta lampa to o kant chuja rozbić jesli chodzi o wyglad.

02 mar 2014, 15:46

Są gusta i guściki ale nigdy nie zrozumiem ludzi, którym podobają się tego typu lampy :F

02 mar 2014, 15:52

Mi się tak średnio podoba ale lepiej wygląda taka niż orginalna co chodzi o sm z detki za duża jest i tak myśle szukam jakąś lampę tanio , chciałem polisporta ale ona 150 zł ;/
Odpowiedz