Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
30 mar 2014, 22:13
meegaa... odrzutowiec
30 mar 2014, 22:31
o skur*ysyn

teraz to się nacieszysz jazdą
03 kwie 2014, 6:57
Ciekawe ile przekracza dopuszczalną norme decybeli

Gdyby mój był z homologacją też bym dalej katował, zajebisty sprzęt oby służył jak najdłużej
03 kwie 2014, 12:06
przednia lampa jakoś dziwnie mocowana i trochę odstaje, kierunki będziesz montował?
03 kwie 2014, 12:59
Nie lepiej zainwestować w jakąś lampę na gumowych 4 mocowaniach np jakaś Polisport itp?
03 kwie 2014, 13:48
Z mojego doświadczenia to na gumowych mocowaniach lampa drga na nierównej drodze, chociaz na opaski zaciskowe też zbyt sztywno nie będzie
03 kwie 2014, 15:40
Jeśli guma jest dobrze naciągnięta to nie drga, mi w KLX nie drgała
03 kwie 2014, 22:57
lampę dostałem z motocyklem więc taki gratis nie chce mi się wydawać 350zł na jakąś ładniejszą lampę (może z czasem się wymieni) więc dorobiłem uchwyty z blachy aluminiowej.
Gumy były z w w zestawie ale jak to podróby nie pasuje do tego modelu, lampa odstaje bo musi odstawać poto żeby kostką od żarówki nie szorowała i nie czepiała po module zapłonowym i amortyzatorze skrętu którego nie ma (ale będzie)
no na pewno przekracza dopuszczalne decybele bo na podziemnych lub zadaszonych parkingach w samochodach wyją alarmy
terror musi być
03 kwie 2014, 23:28
Kurde a co ty te klamki masz tak do ziemi skierowane, wygodnie ci tak? ja mam prawie że prosto, trosze są skierowane ku dołowi ale nie aż tak jak ty masz xD