Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!

Regulamin forum

Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - przejdź do poradnika.
Odpowiedz

Re: Honda CRF POWERRR by barszcz91

30 mar 2014, 22:13

meegaa... odrzutowiec :F

30 mar 2014, 22:31

o skur*ysyn :F
teraz to się nacieszysz jazdą :D

02 kwie 2014, 22:34

nowy szlyzg
Obrazek
Obrazek
światła zamontowane
Obrazek
Obrazek
Obrazek

03 kwie 2014, 6:57

Ciekawe ile przekracza dopuszczalną norme decybeli :D
Gdyby mój był z homologacją też bym dalej katował, zajebisty sprzęt oby służył jak najdłużej :)

03 kwie 2014, 12:06

przednia lampa jakoś dziwnie mocowana i trochę odstaje, kierunki będziesz montował?

03 kwie 2014, 12:59

Nie lepiej zainwestować w jakąś lampę na gumowych 4 mocowaniach np jakaś Polisport itp?

03 kwie 2014, 13:48

Z mojego doświadczenia to na gumowych mocowaniach lampa drga na nierównej drodze, chociaz na opaski zaciskowe też zbyt sztywno nie będzie :F

03 kwie 2014, 15:40

Jeśli guma jest dobrze naciągnięta to nie drga, mi w KLX nie drgała

03 kwie 2014, 22:57

lampę dostałem z motocyklem więc taki gratis nie chce mi się wydawać 350zł na jakąś ładniejszą lampę (może z czasem się wymieni) więc dorobiłem uchwyty z blachy aluminiowej.

Gumy były z w w zestawie ale jak to podróby nie pasuje do tego modelu, lampa odstaje bo musi odstawać poto żeby kostką od żarówki nie szorowała i nie czepiała po module zapłonowym i amortyzatorze skrętu którego nie ma (ale będzie)

no na pewno przekracza dopuszczalne decybele bo na podziemnych lub zadaszonych parkingach w samochodach wyją alarmy
terror musi być :F

03 kwie 2014, 23:28

Kurde a co ty te klamki masz tak do ziemi skierowane, wygodnie ci tak? ja mam prawie że prosto, trosze są skierowane ku dołowi ale nie aż tak jak ty masz xD
Odpowiedz