no wiem tylko mówię żeby inni wiedzieli jak się kończy malowanie plastikowego zbiornika nad takim piecykiem jeszcze a okleine jakbyś chciał na sam bak np to może blackbird do klx też robi?
mam zestaw na sam bak + 2naklejki na błotnik, bez boczków też ujdzie, a jakość tej okleiny jak porzadnie przykleisz jest super, folia gruba z wentylacją, gałęzie mu niestraszne
No to może bym się na coś takiego skusił a np boczki i ew przednią lampę bym wysłał do grafikanamotocykle.pl/ i poprosił bym żeby zrobili mi fajne pola numeryczne : )
@up
Zmontowałem przedni hamulec do kupy teraz tylko zalać płyn i odpowietrzyć : ) Przewód hamulcowy usztywniłem osłonką ze starego przewodu tylko musiałem go rozciąć wzdłuż i nałożyć a potem go pociągnąłem 2 razy taśmą izolacyjną i teraz jest sztywny i nie gnie się we wszystkie możliwe strony : )
Obkleiłem także na nowo instalacje ponieważ stara izolacja była zniszczona i się odklejała
Panocki do ukończenia mojego prodżekt potrzebuje jakieś fajnej stacyjki bo zamierzam jeździć na pobliskie zloty i w sumie bez stacyjki nigdzie moto bym nie mógł zostawić A może lepiej kupić od razu licznik wraz ze stacyjką jeśli takie są, co o tym myślicie? Podrzucajcie linkami, mogą być jakieś nowe liczniki lub z używanych moto, budżet max 100 zł A jeśli nie będzie ciekawych ofert to może być sama stacyjka byle jakaś dobra a nie taka chińska co się śrubokrętem ją przekręci.
ja jeżdże na pobliskie zloty a nie mam stacyjki, w sumie dla większości jest szokiem że takie pojemności można na kopa palić tak więc moją stacyjką jest kopka