ktoś powiedział:"szukajcie,a znajdziecie" hehe. Lecimy dalej: trochę syfu,ale żyją zupka z lagi bo w drugiej nie było prawie wgl oleju malowanie-generalnie polecam zabezpieczyć numery,lepiej niech będą stare pordzewiałe niż takie jak niżej, bo później się robi nie ciekawie Cała wypiaskowana,malowana proszkowo +lakier bezbarwny drobnice zostawiłem dla siebie dyf-wypiaskowany,trochę wypolerowany i bezbarwnym zrobiony końcówka:przed aż grubo po świeżo po zabawie-teraz wygląda jak org(tak zostawiłem ślady po nitach bo i tak tego nie widać) trochę wżery zostały,ale już nic z tym nie zrobię Wkrótce coś więcej.
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.
gdzie ten VIN widac go w ogóle ? czy tak zdięcie wyszło też będę się zabierał za piaskowanie ramy i w proszek ale nie wiem co zrobić z tym VIN-em żeby go było widać
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
W moim przypadku wgl go nie było,tak jak na zdjęciu.Musiałem drapać nożykiem żeby odkryć,ale wygląda masakrycznie słabo,jakby ktoś przecinakiem rysnął więc mówię ku przyszłym pokoleniom Co do polerki to trudno,wyszło jak wyszło,nie miałem też dużo czasu. Ważne że jest lepiej niż było.Musi coś zostać do grzebania na przyszłość
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.
o to chodzi że nie chcę mieć problemu na przeglądzie ani na kontroli drogowej to czym to najlepiej będzie zabezpieczyć?
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.