Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Sytuacja przedstawia sie tak że zakładam oryginalną głowice do cylindra RMS 50 cc a tu szpara na krawędzi głowicy po całości i nie wiem czy to możliwe ale wydawało by mi sie że to wina wewnętrznej częsci cylindra ze jest wyższa od zewnętrznej części i po prostu głowica uszczelnia wewnątrz a zewnątrz nie i nie wiem jak ten problem rozwiązać , jakieś pomysły?
No kładę na rms jakiś prostu przedmiot i widać że jest różnica w wysokość środka cylindra a ściany zewnętrznej a mam jeszcze chińszczyznę nową w posiadaniu to nie ma aż tak wielkiej różnicy i jak przykładam głowice to nie ma takiego problemu.
z tego co piszesz można dojść do wniosku że tuleja wysuneła sie z cylindra wstaw foto
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Może sie myle ale piszecie głupoty powtarzam że cylinder jet nowy , więc nie jest tulejowany Zamówiłem głowice RMS jeśli będzie ten sam problem to jeszcze sie tu odezwe.