Dobra mały up. Znów taki mało ciekawy i raczej bez potrzebny no ale wstawiam. Dzisiaj doszedł Błotnik SM, na dniach przyjdzie chlapacz od Lecha, o ile wysłał Dzisiaj zmówię klocki i kostke do modułu. I pytanie, musi się zgadzać rodzaj modułu z kostką? Bo od czego to zależy? Trzymajcie się i czekajcie na więcej już niedługo skręcamy wszystko do kupy !!! ;3 Dzisiaj wahacz wróci z piaskowania i jedzie do lakierni, i cały czas rozmyślam nad tymi plastikami Yoo!
Koła załatwione ;), kwestia złożyć tył a na przód mam już załatwionego tokarza. Plastiki obkleję okleiną raczej, na pewno lakierowanie odpada Dzisiaj odebrałem wahacz. Na dniach muszę załatwić ścisk, zdjąć amortyzator i ogl. polakierować, rame (zaprawki) itp. Mam nadzieję, że do końca weekendu się wyrobię ze złożeniem go do kupy, a takie rzeczy jak okleina itp. to już można na złożonym moto
Zdjęcie wahacza i paru innych:
Jak coś nowego (wartego uwagi się pojawi) to dam up See ya!
Ej ziomeczki bo jak dzisiaj zdejmowałem amortyzator to zauważyłem dziurkę w gaźniku. I to tak ma być czy czegoś tam brakuje? Może głupie pytanie ale nie mam pojęcia...