Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
No wiec tak wszystko złożone śruby poszły na klej membrana rozgięta po 10 mm z każdej strony, pod membrane nowa uszczelka plus silikon między membrane a króciec Tylko nie mogę nigdzie dostać łożyska o którym wcześniej wspominałem, liczyłbym na pomoc w tym temacie
Siemka wymiary tego łożyska igiełkowego wysokość 10mm średnica zewnętrzna 12mm i chodzi na wałku 8 mm. Z góry dzieki za pomoc
łożysko znalezione zakupione
-- 07 kwie 2014, 20:27 --
A więc tak dziś pojeździłem trochu moto pali ładnie dobrze wkręca sie na obroty nie gaśnie na postoju trzyma 1400 na światłach nie ma charakterystycznego buuuuu po dodaniu gazu, jechałem 110 km/h przy 9 tyś więcej nie pojedzie pewnie tłok do wymiany mimo wszystko zabiegi pomogły. Ostatnie pytanie czy poziom iglicy ma jakiś wpływ na spalanie??????