Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witajcie. Mam pytanie, które może okazać się dosyć banalne. Ile mniej więcej powinna "lecieć" DT 80 z zestawem Malossi 115 cc, odblokowana. Gaźnik jest seryjny, nie zmieniany. Filtr powietrza również seria. Zwykłe DT 80 lecą w okolicach 90-100 km/h, zaś moja z właśnie tym zestawem 115cc aby 90 Blokady jutro zdejmuje z dyfuzora. Chcę wiedzieć po prostu, jaka będzie równica między seryjną DT 80, a 115 cc odblokowaną.
Nie chyba, a na pewno. Kupujac zestaw z mielocha firmy malossi dostaje sie rowniez i dysze. Do takiego kitu pusty dyfek i odblokowana koncowka, odblokowany modul, filtr powietrza wyprany i nasaczony - nie ma sportowego do dt 80. To ile bedzie leciec zalezy i wylacznie od Ciebie, mozesz dorzucic dyfuzor gianelli, mniejsza zebatke na tyl.