Cześć, jestem Adam i od lat pasjonuje się motoryzacją, w szczególności japońską. Amatorsko startuje w imprezach typu track day, lap race swoją wyścigówką a moim skromnym marzeniem jest zaliczenie wyjazdu na Nurburgring. Ostatnio stwierdziłem, że pora rozszerzyć swoje pasje o dwukołówce i na pierwszy strzał mam w planach Yamahe DT 125. Na forum zarejestrowałem się aby zdobyć wiedzę o DT-kach jak i samej jeździe na motocyklach (bo obecnie jestem totalnym laikiem).
Ulqloria, ten gif nadaje nieco inny wydźwięk Twojej wypowiedzi niż zapewne planowałeś Tak przy okazji, też tu jestem nowy. Yamaszka mi towarzyszy już od przeszło półtora roku, ale jak dotąd nie zakładałem konta na forum, bo zawsze jak czegoś potrzebowałem to bezproblemowo znajdowałem odpowiedź na internecie. A co mnie skłoniło by w końcu założyć konto? Utworzyła się tu taka mała społeczność w której warto by uczestniczyć, choćby ze względu na wszechobecną zajawkę, która panuje. No i oczywiście dlatego, że to forum jest poświęcone przede wszystkim Detetkom, pozdrawiam!