Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
nie no w poradniku pisze "koniecznie trzywarstwowa" nigdy sie z taką nie spotkałem.Moze mi ktoś przesłac link do takiej uszczelki?Bo nie moge jej nigdzie znaleźć a strzelam ze jak załoze po splanowaniu taką uszczelke to chyba bedzie lepsza niż jednowarstwowa.
No właśnie wytrzymalsza,tak wiem ze jest grubsza ale po splanowaniu to prawie na jedno wyjdzie.Teraz to już sam nie wiem którą wybrac.A mógłby mi ktoś podać link do tej uszczelki trzywarstwowej??
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
zagotujesz moto płyn wyrzuci i musisz stanąć a koledzy pojadą dalej i "przegrałeś"
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.