Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
witma mam problem padl mi dozownik wyjalem go i ten walek co go napedzal ma delikatne luzy i delikatnie saczy olej i niewiem czy tak mam byc czy nie jezeli nie to powiedzcie co zrobic bo dozownik wywalam bede jezdzil bez ale walek zostanie ?
ściągnij dekiel sprzęgła wyciąg cały napęd dozownika i w miejsce dziury po ośce wstaw śrubę na sylikonie a z drugiej strony nakrętkę
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
obrotomierz ma napęd w innym miejscu (od góry) i te 2 mechanizmy działaja niezależnie
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Sprzedawałem silnik od 80 na części to się wie takie rzeczy Wałek jest metalowy, mógł się obrobić lub po prostu uszczelniacz puszcza o ile jest bo tego już nie pamiętam.