Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Pewnie mówisz o srubie obrotów(bo obydwie mają sprezynki) że jak za mocno dokrecisz to dociskasz przepustnice(a jest na pewno wyrobiona,więc jest uskok) i się blokuje...
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.
rozebrałem dzisiaj gaźnik, wyczyściłem, złożyłem do kupy i założyłem i teraz mam problem, spieprza mi paliwo wężykiem od komory pływakowej właściwie to już wcześniej tak było ale tylko na zgaszonym silniku, a teraz nawet na odpalonym mocno cieknie. Pływak się zawiesił? Dodatkowo nadal ma problemy z trzymaniem wolnych obrotów. Chyba to oleje i wymienię gaźnik. Czy te tanie nowe gaźniki za 80zł na allegro są coś warte czy lepiej szukać używanego oryginału?
kup zaworek iglicowy na larsonie na pewno pomoże a chińskiego gówna za 80PLN nie kupuj
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.