Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
kolor Ci zczytają nawet jak im kawałek drewna przyniesiesz
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Czyli mam rozumieć, iż na plastikach, które przecież nie są malowane tylko polerowane jest gdzieś wybity numer farby, którą jest pomalowany bak? coś mi się nie wydaje.... co ma plastikowa owiewka z moto do baku fabrycznie pokrytego farbą producenta, która jak wiadomo jest oznakowana, lecz tak jak wcześniej pisałem - zamiast na początku dobrać farbę, bak został wyszkiełkowany i jest problem z doborem seryjnego koloru ;(
Plastiki miały przecież ten sam kolor co bak. Oni dobierają kolor według swoich palet tak że jest identyczny. Jeśli dobiorą ci kolor identyczny to bak będzie miał kolor jak wcześniej.
odcień mieszanej farby można jakość spasować porównując do plastiku, lecz nie będzie to już to samo co głęboki metaliczny kolor z ala brokatem jak w oryginale, dlatego potrzebuję dokładny numer kodowy fabrycznej farby.