Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.

Regulamin forum

Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Odpowiedz

Re: Docieranie DT 80 LC2

12 maja 2013, 18:57

Ja pierdziele, chyba mnie nie zrozumieliście. Chodzi mi o to czy po tym jak źle teraz dotarłem i teraz bym założył tłok i nie robił szlifu i dobrze bym dotarł to by było ok czy nie.

12 maja 2013, 19:00

zrozumeilismy, nam chodzi o to ze przy zmianie tloka zalecany jest szlif wiec jak juz to zrobisz i dobrze dotrzesz to musi byc dobrze

12 maja 2013, 19:16

Ok, czyli bez szlifu nie ma co. Ale możliwe że dobrze sie dotarła bo jak dzisiał jeździłem to dałem w pi*de i na obrotach powyżej 6 tyś kopa ma. Dzieki za odpowiedzi.

12 maja 2013, 19:43

Dobrze się wszyscy czujecie ? Nie napisał, że ma mało mocy czy, że go muli, a wy każecie tłoka zmieniać po 300km.

12 maja 2013, 19:52

Kto każe?? Sam napisal co zrobic jesli bedzie chcial zmienic zeby poprawic osiagi gdyz prawdopodobnie źle dotarł, wiec wychodzilo ze jeszcze raz chce zmienic... ale wszystko sie wyjasnilo juz
Odpowiedz