nie wiem wstepnie 3tys mi wychodzi ale zobaczymy, póki co pare fotek: nie ma sensu się rozpisywać na temat tych elementów i ich zużyciu, bo i tak wszystko zmienie ;P aczkolwiek tłok już swoje przeszedł, głowica też.
powiem tak na upartego to ten tłok by jeździł i jeździł jeszcze w huj, ciężko określić przebieg tłoka niby cały przebiego moto to 36tyś ( o ile w to wierzyć) a poprzednie ingerencje były robione w niemczech i nie wiem przy jakich przebiegach... myśle, że 30tyś to nic dla tego silnika. Na chwile obecną sprawdzona szczelność zaworów domowymi sposobami i co się okazuje przepuszcza każdy, więc z głowicą będzie najwięcej zabawy przy niej chyba nikt nie majstrował nigdy(wszystko oryginał i widać znaczne zużycie). pozdro jak pomierze tłok to podam jaka była selekcja.
mała aktualizacja dla śledzących temat + mały bonus ;) Głowica dostała nieźle po dupie coraz więcej rzeczy wychodzi do zrobienia przy niej przytarta prowadnica wałka rozrządu wyrobiona jedna dźwigienka zaworowa mam szanse zaistnieć z taką ketą w polskim rapie ? xD