Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
witam. oddałem moto do mechanika i przeczyścił mi rolki i sprężynki, ale dalej jest podobna objawa (troche lepiej) czyli że kręci ale nie zazębia, słyszałem o reperturkach(zest. naprawczych) nowe sprężynki i rolki. kupował ktoś to wiecie gdzie dostać ? albo chociaż są w stanie dorobić same 3 sprężynki wypychające rolki na mocniejsze ?
zawsze można kupić z moto na części kopkę wraz z mechanizmem i problem rozrusznika znika
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Nie rozrusznik tylko rolki trzeba wymienić. Jako takich zestawów dedykowanych nie ma do DT 125, lecz na pewno z jakiegoś moto podejdą, trzeba pomierzyć i szukać. Jak nie to z serwisu zamówić.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.