Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Gaźnik własnie przyszedł. Jak przyjdzie ta połówka od Ciebie i jeszcze pierścienie na tłok to można powoli zacząć składać
2 Pytania: Czy można użyć modułu od DT 125 do mojego silnika, czy mam się rozglądać za TZR'owym Czy potrzebny będzie regulator napięcia do pary z modułem zapłonowym?
Przyszedł Stator, tylko wszystkie kable mają obcięte końcówki. Schemat jest wiec powinno się udać wszystko podłączyć na końcu. Tylko powiedzcie mi taką rzecz..z Manuala Haynes'a wynika że po drodze sa czujniki - w nóżce od motoru i świetle stopu. Jak zaślepić kable tak aby moduł myślał że wszystko jest ok i nie odciął zapłonu?? Czy może u mnie nie ma tych czujników? (Model 2RK w Manualu widnieje -Marzec 87' do Marzec 89'- jako najstarszy model serii TZR) Pozdrawiam