Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Przymieżam sie do zakupu oponki Maxxis M6006 120/80-18 i chciał bym wiedzieć czy do takiej oponki wkłada sie ten trzymak opony? Nie pamietam jak to sie nazywało fachowo ;d
Ja wiem że do każdej moge wsadzić ale tylko czy jest jakiś sens to robić. W kostce sprawa oczywista jest że jeździ sie na niskim ciśnieniu i trzymak jest potrzebne ale nie wiem jak jest w tej oponie ;/
Cześć ludzie. Poszukuję oponki do mojej DT 125 R. Od października zeszłego roku do teraz jeździłem na michelin AC 10 110/90 i spisała się nawet dobrze ale gdy jeździłem po asfalcie to dosyć szybko się zdzierała. Co moglibyście mi polecić? Jeżdżę 20% asfalt 80% teren. Mogę przeznaczyć maksymalnie 300zł. Dzięki.
Witam W swojej DT 125 RE mam do wymiany oponki przód i tył i zastanawiam się nad czymś takim Dunlop geomax mx71 i mam pytanie czy ktoś z was używał tych oponek i jak się spisywały ?