Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Co do wkręcania się na obroty - może to być blokada, ale również nie ma kompresji aby wkręcić się powyżej. Połąmana osłona zębatki - być może łańcuch spadł ?
Do terenu w 2 lepiej zmienić opony, w 1 przednia do wymiany.
Mi bardziej pasowała by ta 2 ale co kto woli. Najlepiej i tak pojechać i zobaczyć bo z ogłoszenia to wiele można wnioskować.
Witam, mam pytanie odnośnie Yamahy DT 125 , czy 40 tysięcy przebiegu to jest dużo ? Mam okazję kupić taką yamahe za 4500 od Niemca, serwisowana z papierami.
Są to wszelkie , które znalazlem i mnie zainteresowały prosiłbym o doradzenie mi który z nich wybrać , chcę jeździć w terenie także wolałbym żeby nie było żadne blokady. Stoi przede mną wielka życiowa decyzja , dlatego nie chce trafić na minę
Najbardziej podoba mi się wersja 1 i 6 , lecz co do tej 6 to ona nie jest stara ? bo z przodu ma dużą lampę.
toski112, przeniosłem twój post - to jest temat od takich pytań.
40k przebiegu to nie jest ani dużo ani mało - przebieg nie ma najmniejszego znaczenia, liczy się to w jakim stanie jest motocykl.
Blokady możesz sam zdjąć lub z pomocą kogoś kto się trochę zna na temacie, na forum masz poradniki dot. blokad. Na minę trafić możesz tak czy inaczej, nie przewidzisz czy po kupnie zrobisz kilka tysięcy kilometrów bez dotykania czegokolwiek czy też po przejechaniu 20km będziesz musiał zabierać się na kompletny remont silnika - wydatki po kupnie trzeba wziąć pod uwagę.
Ta z 6 linku jest w starszej budzie tak jak serbymatrix pisał, te modele prócz baku, plastików, siedzenia i jakichś detali są praktycznie takie same.
Co do tej z pierwszego linku - wygląda na zadbaną, z takich pierdółek to brak okleiny na boczkach (często schodzą od zbyt dużego ciśnienia myjki), biały plastik pod siedzeniem z prawej strony (powinien być czarny), dobrze nie widać ale opony wydają się być założone niedawno. Ogólnie ładna - po umyciu dobrze by się prezentowała, a jak sprawa wygląda ze stanem technicznym to niestety ci tego nie powiemy - musisz posprawdzać wszystko na oględzinach - na forum jest temat na co zwracać uwagę.