Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Jeżeli ktoś zauważy coś ciekawego(spawana rama/silikon albo jakieś inne druciarstwo) w którymś moto to śmiało piszcie. Jak dla mnie wyglądają OK,szczególnie ta pierwsza (blisko i w miarę tanio?)
+ dla pierwszej bo składana na uszczelki nie na turbo sylikon, ale za to ślizg łańcucha widać już sprayem malowany także ;D Opony to się na śmietnik nadają obie no i ogólnie jest parę rzeczy do zrobienia, cenę trzeba zbić bo za wysoka Druga jest wg mnie najładniejsza i najlepsza z tych 3
na twoim miejscu drugą bym odrzucił , jak dla mnie za droga do tego jeszcze trzeba dokumenty załatwiać i wygląda na świeżo malowaną. za trzecią przemawia sportowy wydech i chyba tylko to ;) Wybór by padł na pierwszą ale tylko i wyłącznie gdyby udało się zbić cene do min. 2000-2500 zł i kompresja w normie.
" ale za to ślizg łańcucha widać już sprayem malowany także ;D " - to ważne? czy można ten ślizg za parę zł wymienić?(jestem zielony dla mnie moto ma być zwarte/palić /jechać /bez śladów druciarstwa) Moto 2 i 3 mam praktycznie na miejscu a po 1 musiał bym zrobić parę km o ile by opuścił do sugerowanej przez Was ceny. Jak jest z tym sprzęgłem, faktycznie za 100 zł się zrobi?(koleś tak w aukcji napisał) Do 3 moto jutro postaram się załatwić więcej zdjęć . A to drugie chyba rzeczywiście odpicowane i w sumie drogo by wyszło (dlatego liczę że 3 okaże się czarnym koniemXD)
może taki tjuning najgorsze to kupić "zbuka"za większe pieniądze ,wolałbym kupić moto za 2k włożyć tysiaka i cieszyć się "bezawaryjną eksploatacją" bo w sumie kiedyś i tak trzeba wymienić tłok itp. Dzięki za opinie chłopaki, Ja nawet ślizgu nie widzę na tych zdjęciach:D (bd miał swoje moto to się ogarnę)
Ciekawe czy koleś jutro podeśle zdjęcia od moto nr. 3