Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Vip, jeździłem już paroma crossami i było fajnie nawet bardzo (dzikusy heh) raz już prawie kupiłem sx125 z tym że taki sx czy yz to częstsze remonty i większe koszty.. w porównaniu do DT 125, a 350 kojarzy mi się z ciężarem a chce mieć lekkie i poręczne moto w terenie.
Czym różni się "full cross" od crossa? - full cross ma wiecej mocy
żartowałem, śmiać mi się chce po prostu za każdym razem jak widzę taką sytuacje : ktoś napisze "full cross" a pod spodem "Czym różni się "full cross" od crossa? " Na każdym forum się to powtarza (na tym też) i rosną jakieś potężne offTopy Myślę że każdy wie o co chodzi tylko z rozpędu/przyzwyczajenia . jakichś naleciałości językowych większość ludzi mówi/pisze full cross. Poza tym jak ktoś się ciebie zapyta jaki masz motor? odpowiesz: full crosss, to brzmi dumnie
Co myślicie o DT 125/50 z 2003 wygląd bdb. przebieg 21tys. OC i te badania ważne. Gościu posiada ją od 2 lat i nic nie wymieniał oprócz paliwa i olejów w tym czasie i najlepsze jest to że sam nie wie kiedy poprzedni właściciel robił remont. Od kupna zrobił nią 3tys km. Powiada że lasów nigdy nie widziała, dyfek zblokowany... aaa i jeszcze nie wie jakie w niej części siedzą cena 5tys Mam do niej 270km w jedną stronę