wystawiona za 2800 no to jedziem oglądać
na miejscu okazuje sie że moto nie trzyma wolnych obrotów i strasznie zaniedbane
lagi przednie z dt lc2
rama pordzewiała siedzenie potargane kierownica spawana gażnik ma obrobioną śrubę od powietrza brak akumulatora i silniczka ypvs tarcze hamulcowe zużyte brak klocków luzy na łożyskach kół i główce ramy
łańcuch do wymiany
ostatecznie kupiona za 1750 chciałem zrobić moto pod siebie i mieć pewność co w niej jest po za tym jest zarejestrowana
przywieziona do domu stała około 2 miesięcy w oczekiwaniu na części

instalacje kupiona wraz z silniczkiem ypvs oraz modułem 3mb00 i stojanem oraz nowa cewka WN z fajką i przewodem
kupiony gaźnik lagi nowe gumy na lagi kierownica reikon manetki domino
nowy tłok wossner oraz korba tej samej firmy śruby wymienione na imbusowe wszystkie nowe łożyska w siniku oraz skrzyni koyo
uszczelniacze atchena nowe sprzęgło EBC (przekładki sprężyny tarcze )
nowe łożyska kół oraz główki ramy allbals nowe klocki galfier oraz tarcze NG
pomalowana rama oraz wahacz w lakierni

dyfuzor odblokowany pomalowany +końcówka jakaś uniwersalna przelotowa
nowy łańcuch SFR oringowy (teraz żałuję że nie kupiłem did) nowe zembatki

po paru glebach lakier zaczoł odpadać od owiewek więc okleiłem folią carbon wiem teraz polecą hejty ale nie dało się nic zrobić

po wielu perypetiach ze sportowymi wydechami w końcu wpadł nowy kompletny wydech giannelli enduro który nie zabiera tak bardzo dołu a polepsza górę obrotów w porównaniu do depa to w ogóle od dołu nie chciał jechać za to góra obrotów dupę urywała